Profil PJ

Leírás

A szabványos hosszbordás (mikrobordás) szíjak egyesítik a laposszíjak és az ék profilú szíjak előnyös tulajdonságait. Kis helyen elférnek, nem igényelnek nagy tárcsát, mégis nagy tapadófelülettel rendelkeznek, így nagy erőket tudnak átvinni. Magas szíjsebesség érhető el velük és nem érzékenyek a lökésszerű igénybevételre.

A PJ profilú standard hosszbordás szíjakat elsősorban kisebb kompresszorokon, betonkeverőkön, háztartási képeken és elektromos kisgépekben alkalmazzák, de előfordul kondigépek meghajtó szíjaként is. Profilmagassága 3,5mm, osztása 2,34mm. A hosszbordák ékszöge 40 fok. A Méret3 mezőben a termék collméretben mért hossza található. A jellemzők mezőben pedig az angolszász méretes jelölése látható.

Ez a termék csévében kerül tárolásra, a vevő rendelésekor egyedileg kerül levágásra. Az egységárak egy bordára vonatkoznak. A PJ profilú hosszbordás szíjakat nem cseréljük és nem vesszük vissza, sőt a visszaigazolás kiküldése után elállást sem fogadunk el ezen termékek esetében!

TIPP! A PIX X'Ceed hosszbordás szíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Ceed hosszbordás szíjakat javasolja!

Profil PJ 0