10x8 (SPZ MUSCLE) erősített

Leírás

Az SPZ ékszíj a Z szíj megnövelt profilmagasságú (8mm magas) párja. A megkülönböztetés miatt egyes gyártóknál a névleges profilszélesség nem 10, hanem 9,7mm. Mi az egyszerűség kedvéért 10mm profilszélességet tüntetünk fel minden keskeny profilú ~10-es szíjnál. Az erősített Muscle szíjak nagy igénybevételre tervezett erősített változatai a normál SPZ ékszíjaknak.

A Méret mezőben a szíj szélessége, a szíj milliméterben mért névleges hosszmérete és a collméretre átszámolt névleges hosszmérete látható. A Leírás mezőben a szíj névleges hosszmérete és a névleges külső mérete található. A termék jellemző mérete az Lp (pitch lenght), ez van rányomtatva szíjra. (Nevezhetik Lw-nek, vagy Ld-nek is, de ugyanazt jelenti.) Ha Ön nem akar átszámolni/tervezni, szíjtípust változtatni, és keskeny profilú ékszíjat keres, akkor csak az Lp méretre ügyeljen! Ha klasszikus szíjat szeretne kiváltani keskeny profilú szíjra, akkor a 10-es klasszikus szíjak között keresse meg a régi szíjának méretét és olvassa ki a táblázatból az adott szíjhoz tartozó Ld méretet és annak megfelelő keskeny profilú ékszíjat válasszon!

Az SPZ profilú szíjat SPZ jelű ékszíjtárcsához lehet felhasználni. Műszaki szempontból kedvező tulajdonságokkal rendelkező, megbízható megoldás a szíjhajtások terén.

10x8 (SPZ MUSCLE) erősített 0 10x8 (SPZ MUSCLE) erősített 1