17x11 ( BX ) fogazott

Leírás

A fogazott kivitelű klasszikus ékszíjak kisebb átmérőjű tárcsán is használhatók, mint a klasszikus, burkolt ékszíjak. A fogazott ékszíjak gumimagját nem látják el szövet bevonattal. Jobb tapadásuk miatt nagyobb nyomaték átvitelére alkalmasak, mint a klasszikus párjuk.  Jellemzően fekete színűek. A BX betűjel a 17mm profilszélességű, 11mm profilmagasságú fogazott, klasszikus profilú ékszíjat jelenti.  A Méret mezőkben a szíj névleges milliméter mérete és a számított collmérete található. A Leírás mezőben a névleges belső méret, a névleges erőhordozószál méret és a névleges collméret jelölése kerül feltüntetésre. Ez az érték ugyanannak a szíjhosszúságnak a különböző helyen mért értéke, tájékoztatásra/összehasonlításra szolgál.

A BX profilú szíjat SPB jelű ékszíjtárcsához lehet felhasználni. Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható és olcsó megoldás a szíjhajtások terén.

A termék jellemző mérete a belső méret (Li). A gyártók gyakran az Lp méretet (is) rányomtatják a szíjra. Ha Ön nem nem másik szíjból szeretne méretet átszámolni, nem új hajtást tervez, akkor csak az Li méretre figyeljen!

17x11 ( BX ) fogazott 0 17x11 ( BX ) fogazott 1