20x13

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. Szegény szíj nem kapott betűjelet az ISO szabványban. Ez a szíj 20mm profilszélességű, 13mm profilmagasságú klasszikus burkolt ékszíji. A táblázatban található három számjegyű szám a szíj hüvelykben mért hosszát mutatja. (Az egész hüvelyk 25,4mm, azaz többféle milliméterben megadott hosszhoz is tartozhat ugyanaz az inch méret!) Az alábbi táblázatban szereplő inch méretek számított értékek, nem a szíjról kerültek másolásra!

A 20x13 mm profilú szíjhoz nem kapható webáruházunkban szabványos ékszíjtárcsa. Esetleg az SPC (22mm) jelű ékszíjtárcsát lehet használni, vagy esztergálni kell... De ha huszas szíjat vásárol, akkor remélhetőleg már van szíjtárcsa hozzá a gépen... Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható és olcsó megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a méret adatokra.

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

hosszjel2.png kla20x13.png