25x16

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. Szegény szíj nem kapott betűjelet az ISO szabványban. Ez a szíj 20mm profilszélességű, 13mm profilmagasságú klasszikus burkolt ékszíj. A táblázatban található három számjegyű szám a szíj hüvelykben mért hosszát mutatja. (Az egész hüvelyk 25,4mm, azaz többféle milliméterben megadott hosszhoz is tartozhat ugyanaz az inch méret!) Az alábbi táblázatban szereplő inch méretek számított értékek, nem a szíjról kerültek másolásra!

A 25x16 mm profilú szíjhoz nem kapható webáruházunkban szabványos ékszíjtárcsa. A gépgyártó által biztosított szíjtárcsát kell használni, vagy esztergálni kell... De ha huszonötös szíjat vásárol, akkor remélhetőleg már van szíjtárcsa hozzá a gépen... Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható és olcsó megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a méret adatokra.

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

hosszjel2.png kla25x16.png