25x16

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. Szegény szíj nem kapott betűjelet az ISO szabványban. Ez a szíj 20mm profilszélességű, 13mm profilmagasságú klasszikus burkolt ékszíj. A Méret mezőkben a szíj névleges milliméter mérete és a számított collmérete található. A Leírás mezőben a névleges belső méret és a névleges erőhordozószál méret kerül feltüntetésre. Ez az érték ugyanannak a szíjhosszúságnak a különböző helyen mért értéke, tájékoztatásra/összehasonlításra szolgál.

A 25x16 mm profilú szíjhoz nem kapható webáruházunkban szabványos ékszíjtárcsa. A gépgyártó által biztosított szíjtárcsát kell használni, vagy esztergálni kell... De ha huszonötös szíjat vásárol, akkor remélhetőleg már van szíjtárcsa hozzá a gépen... Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható és olcsó megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a méret adatokra. Ha Ön nem nem másik szíjból szeretne méretet átszámolni, nem új hajtást tervez, akkor csak az Li méretre figyeljen!

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

25x16 0 25x16 1