32x19 ( D )

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. A DC méretű szíj jele a termék ISO jelöléséből származik. Minden kb. 32 mm széles szíj jelölésében megtalálható ez a betű. Azonban ha a D betű egyedül áll, akkor minden esetben a 32mm profilszélességű, 19mm profilmagasságú klasszikus burkolt ékszíjat jelenti. A D betű után szereplő három számjegyű szám a szíj hüvelykben mért hosszát mutatja. (Az egész hüvelyk 25,4mm, azaz többféle milliméterben megadott hosszhoz is tartozhat ugyanaz az inch méret!) Az alábbi táblázatban szereplő inch méretek számított értékek, nem a szíjról kerültek másolásra!

A 32x19 mm profilú szíjhoz nem tudunk szabványos szíjtárcsát kínálni. Egyedi gyártásban kell készíteni, vagy a gépgyártó által biztosított tárcsát kell használni. Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a méret adatokra.

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

hosszjel2.png kla32x19.png