Profil D-HTD14M duplafogú

Leírás

A D-HTD14M (RPP14 DD) duplafogú fogasszíjak csúszásmentes hajtásátvitelre alkalmas szíjak (mint a lánchajtás esetében) hiszen nem csak a súrlódási erő, hanem fogak tartják pozícióban a szíjat. Gumiból készülnek, üvegszál erőhordozó szállal.

Osztás 14mm, teljes profilmagasság 14mm.

A PIX TorquePlus D-HTD14M fogasszíj teljesen szabványos kialakítású, félkör alakban tapad a tárcsába a maximális erőátvitel érdekében. Kimondottan HTD-14M tárcsákban használatos. Az Optibelt Omega fogkialakítás kissé eltér a szabványos HTD fogkialakítástól. ezen eltérés miatt a szíj halkabban üzemeltethető és a HTD szíjtárcsákon kívül az RPP szíjtárcsákban is használható. A Megadyne RPP14 DD kialakítás szintén eltér a szabványos D-HTD fogaktól, azonban a gyártó garanciát vállal arra, hogy HTD-14M és RPP14 tárcsákban is tökéletes erőátvitelt biztosít.

A D-HTD14M fogasszíjak szélessége mm-ben rendelhető. Megrendeléskor meg kell adni, hogy milyen széles legyen a szíj. (Bármilyen szélesség választható, a szabványos szélességek: 20mm, 30mm, 50mm, 85mm.) Ár és mennyiségi egység: 1 mm. Ez a szíj a vásárló megrendeléskor egyedileg kerül levágásra a gyárban készült kb fél m széles tekercsről (sleeve). Mivel egyedi gyártásnak számít, nem cseréljük és nem vesszük vissza, a gyártás megkezdése (a visszaigazolás kiküldése) után elállást sem fogadunk el a vásárlótól!

Profil D-HTD14M duplafogú 0