Profil D-HTD5M duplafogú

Leírás

A D-HTD5M (RPP DD) duplafogú fogasszíjak csúszásmentes hajtásátvitelre alkalmas szíjak (mint a lánchajtás esetében) hiszen nem csak a súrlódási erő, hanem fogak tartják pozícióban a szíjat. Gumiból készülnek, üvegszál erőhordozó szállal.

Osztás 5mm, teljes profilmagasság 5,2mm.

A PIX TorquePlus D-HTD5M fogasszíj teljesen szabványos kialakítású, félkör alakban tapad a tárcsába a maximális erőátvitel érdekében. Kimondottan HTD-5M tárcsákban használatos. Az Optibelt Omega fogkialakítás kissé eltér a szabványos HTD fogkialakítástól. ezen eltérés miatt a szíj halkabban üzemeltethető és a HTD szíjtárcsákon kívül az RPP szíjtárcsákban is használható. A Megadyne RPP DD kialakítás szintén eltér a szabványos HTD fogaktól, azonban a gyártó garanciát vállal arra, hogy HTD-5M és RPP5 tárcsákban is tökéletes erőátvitelt biztosít.

A D-HTD5M fogasszíjak szélessége mm-ben rendelhető. Megrendeléskor meg kell adni, hogy milyen széles legyen a szíj. (Bármilyen szélesség választható, a szabványos szélességek: 9mm, 15mm, 25mm.) Ár és mennyiségi egység: 1 mm szíjszélesség. Ez a szíj a vásárló megrendeléskor egyedileg kerül levágásra a gyárban készült kb fél m széles tekercsről (sleeve). Mivel egyedi gyártásnak számít, nem cseréljük és nem vesszük vissza, a gyártás megkezdése (a visszaigazolás kiküldése) után elállást sem fogadunk el a vásárlótól!

Profil D-HTD5M duplafogú 0