Poliuretán TB2

Leírás

A szabványos hosszbordás (mikrobordás) szíjak egyesítik a laposszíjak és az ék profilú szíjak előnyös tulajdonságait. A poliuretán hosszbordás szíjak anyaguk miatt rendkívül rugalmasak, csavart meghajtásra is alkalmasak.

A TB2 típusú hosszbordás szíjak külső felülete némileg keményebb, mint a belső hosszbordás rész. A külső felület sötétebb (okker) sárga, míg a belső rész világosabb színű.

A TB2 profilú poliuretán hosszbordás szíjakat elsősorban kisebb kompresszorokon, háztartási képeken és elektromos kisgépekben alkalmazzák. Profilmagassága 2,2 mm, osztása 2 mm. A bordák ékszöge eltér a többi hosszbordás szíjtól. A TB2 bordáinak ékszöge 60 fok. A Méret3 mezőben a termék collméretben mért hossza található. A jellemzők mezőben pedig az angolszász méretes jelölése látható.

Ez a termék csévében kerül tárolásra, a vevő rendelésekor egyedileg kerül levágásra. Az egységárak egy bordára vonatkoznak. A TB2 profilú hosszbordás szíjakat nem cseréljük és nem vesszük vissza, sőt a visszaigazolás kiküldése után elállást sem fogadunk el ezen termékek esetében!

Poliuretán TB2 0