Hírek

Görgősláncok, lánckerekek az ekszij.hu webáruházban

A vásárlói visszajelzések alapján készült fejlesztéseink következő lépcsőfokához értünk. Bővítettük webáruházunkat görgősláncokkal és tartozékaikkal. Már mindenki számára elérhetők az ISO BS és az ANSI görgősláncok és az ezekhez a görgőslánc típusokhoz tartozó lánckerekek.

A görgősláncokból jelenleg Challenge és Vision márkákat tartunk raktáron, de a későbbiekben - igény szerint - tárolhatunk be másik márkájú görgősláncokat is. Normál eseben görgősláncaink 5 méteres dobozban, tekercs formában állnak rendelkezésre. A dobozban a tekercs láncon kívül egy darab egyenes patentszem is található. Ha több láncpatentszem kell, vagy félpatentre is lenne szükség, akkor a termékcsoportban található patentszem menüpontban érhetők el a darabban vásárolható láncpatentszemek. A folyóméteres változatban árusított termékeket is 5 méteres darabokból vágjuk a vásárlói igények alapján. Ez azonban azt is jelenti, hogy 5 méternél hosszabb folyóméteres lánc rendelése esetén legalább egy patentszemes toldást fog tartalmazni a folyóméteres lánc. (Továbbá azt is jelenti, hogy 5 méternél hosszabb folyóméteres görgőslánc vásárlása esetén célszerű 5 métert dobozos változatban vásárolni és csak a fennmaradó hosszúságot folyóméteres kivitelben, hiszen így olcsóbb lesz a termék...) A folyóméteres görgősláncok ára nem tartalmaz patentszemet. A folyóméteres lánckohoz a patentszem minden esetben külön vásárolandó!

Fülesláncokból pillanatnyilag csak pár méret érhető el raktárunkban. A gyakrabban keresett kiviteleket tartjuk raktáron és a kereslet függvényében növeljük készleteinket. A Challenge márkájú fülesláncok szállítási határideje (ha nincsenek raktáron) elérheti a 6 hetet is!

Lánckerekekből az agyas lánckerék ami jellemzően rendelkezésre áll raktárunkban. (Egyik oldali aggyal. "B" forma.) Ebből készletünkben 36 fogszámig szinte minden ISO mérethez raktárról elérhető terméket kínálunk. A 36 fogúnál nagyobb fogszámú lánckerekek beszerzése 2 munkanaptól 6 héteig terjedhet a gyártói készletektől függően. Rendeléskor ügyeljen a webáruház által kalkulált várható szállítási határidőre.

Laplánckerekekből csak ISO méreteket tarrtunk raktáron 12B méretig. A raktárról el nem érhető laplánckerekek beszerzése 2 munkanaptól 6 hétig terjedhet a gyártói készletektől függően. Rendeléskor figyeljen a webáruház által kalkulált várható szállítási határidőre.

Kúpos szorítós lánckerekeink jelenleg még nincsenek nagy számban raktáron. Néhány méret elvétve található raktárunkban... (Bizonyos típusokból egy-egy darab, míg másokból több.) Kúpos szorítós lánckerekekből a  nem raktári tételek 1 munkanaptól 6 hónapos határidőn belül érkeznek meg raktárunkba a gyártói készletektől függően. Rendeléskor figyelni kell a webáruház által kijelzett várható szállítási határidőre.

A csapágyazott lánckerekekből ISO típusokat tartunk raktáron jelenleg. Néhány darab minden lánctípushoz van raktáron. A készletről el nem érhető termékek beszállítási határideje 1 munkanaptól 6 hónapig terjedhet. Rendeléskor ügyeljen a webáruház által kalkulált várható szállítási határidőre.

A következő hónapok fogyása alapján bővíteni fogjuk a görgősláncokhoz kapcsolódó raktári tételeink típusait és számát. A gyakrabban vásárolt termékek raktárra kerülnek, míg a ritkábban keresett görgősláncok és lánckerekek maradnak rendelésre érkező termékek a jövőben is.

2024.04.30

Admin