22x14 ( C )

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. A C méretű szíj jele a termék ISO jelöléséből származik. Minden kb. 22 mm széles szíj jelölésében megtalálható ez a betű. Azonban ha a C betű egyedül áll, akkor minden esetben a 22mm profilszélességű, 14mm profilmagasságú klasszikus burkolt ékszíjat jelenti. A C betű után szereplő három számjegyű szám a szíj hüvelykben mért hosszát mutatja. (Az egész hüvelyk 25,4mm, azaz többféle milliméterben megadott hosszhoz is tartozhat ugyanaz az inch méret!) Az alábbi táblázatban szereplő inch méretek számított értékek, nem a szíjról kerültek másolásra!

A 22x14 mm profilú szíjat SPC jelű ékszíjtárcsához lehet felhasználni. Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható és olcsó megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a méret adatokra.

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

hosszjel2.png kla22x14.png