Hírek

Gumi folyóméteres fogasszíjak

Már kaphatók webáruházunkban a Megadyne Isoran gumiból készült folyóméteres fogasszíjak! Ezek a szíjak lináris mozgatásokhoz használatosak, például garázskapuk, önműködő ajtók nyitását segítik elő, de megtalálhatók ipari robotokban, automatákban, liftekben és az anyagmozgatásban is.

A folyóméterben vásárolható gumi fogasszíjak a végtelen gyártású fogasszíjaknak megfelelő, szabványos fogosztásokkal készülnek.A gumi anyagból készült folyóméteres fogasszíjak NEM végteleníthetők, azaz semmilyen körülmények között sem lehet normál hajtószíjként felhasználni őket. 

A folyómétereben rendelhető gumi fogasszíj profilok a következők: MXL, XL, L, H, HTD3M (RPP3), HTD5M (RPP5), HTD8M (RPP8), STD8 (S8M)

Minden szíjprofil a normál felhasználásnak (és a hozzá tartozó szíjtárcsáknak) megfelelő, szabványos szélességekben kapható. Vásárláskor a termék kívánt szélességének megfelelő változatot kell kiválasztani, majd a rendelés leadásakor meg kell adni a kívánt hosszot és darabszámot. A hosszot méterben kell megadni. Tizedesként megadva rendelhetők a szíjak milliméter pontossággal. A kiszállított szíjhossz minden esetben a rendelt mérethez legközelebb eső, egész fogra kerekített érték lesz.